Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS
(+30) 210 64 56 565

Η Ζωή στο ICPS

Οι μελλοντικοί ψυχολόγοι!!!

Στο ICPS δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην πρακτική εφαρμογή των ακαδημαϊκών γνώσεων που προσφέρουμε στους σπουδαστές μας. Είμαστε το μόνο Κολλέγιο που προκειμένου να απονεμηθεί το Πτυχίο Ψυχολογίας απαιτείται από τους σπουδαστές να έχουν πραγματοποιήσει 200 ώρες πρακτικής άσκησης σε πλαίσια και δομές. Το Γραφείο Διασύνδεσης, που λειτουργεί από το 2009, έχει σταθερές συνεργασίες με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στο χώρο των εξειδικεύσεων της Ψυχολογίας, έχει εξασφαλίσει θέσεις  πρακτικής σε όλους τους σπουδαστές μας.
 
Στο 3ο έτος σπουδών οι σπουδαστές λοιπόν καλούνται όχι μόνο να υλοποιήσουν την πρακτική τους αλλά και να παρουσιάσουν την εμπειρία τους, να κάνουν προτάσεις στους φορείς και να αναδείξουν τα οφέλη που αποκόμισαν τόσο οι ίδιοι από την εμπειρία αυτοί όσο και οι οργανισμοί που τους υποδέχτηκαν.
 
Φέτος οι παρουσιάσεις έγιναν παρουσία των εκπροσώπων των φορέων αλλά και των ανθρώπων που επόπτευαν το έργο των σπουδαστών μας. Η επιστημονικότητα και ο επαγγελματισμός των σπουδαστών μας διαφαίνονται καθαρά στις παρουσιάσεις τους αλλά και στα σχόλια που αποκόμισαν από τους παρευρισκόμενους.
 
Ευχαριστούμε θερμά:
Την κα. Παπασπυροπούλου από την ΠΕΨΑΕΕ (Πανελλαδική Ένωση Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Επανένταξης)
Την κα. Αποστολοπούλου από το Κέντρο Πρόληψης «Αργώ»
Τον κ. Κοτσανά από την ΜΚΟ «Αποστολή»
Τον κ. Λύκο από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Την κα. Στουραϊτου από την Κοινοτικό Σπίτι «Θέτις»
Καθώς επίσης την κα. Εξαρχάκου από την Ελληνική Εταιρεία Alzheimer, την κα. Δάρμη  από το Δρομοκαϊτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, την κα. Κορδώνη από την Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα» που, αν και δεν κατάφεραν να παραβρεθούν την ημέρα των παρουσιάσεων στο Κολλέγιο, στήριξαν τους σπουδαστές κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους.
 
Καλή επαγγελματική σταδιοδρομίαστους τελειόφοιτούς μας. Το μέλλον σας να είναι λαμπρό στην επαγγελματική αρένα.
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας