Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS
(+30) 210 64 56 565

Η Ζωή στο ICPS

Τελετή Αποφοίτησης 2017

Η Τελετή Αποφοίτησης του Κολλεγίου είναι το σημαντικότερο γεγονός κάθε  ακαδημαϊκής χρονιάς. Πρόκειται για το αποτέλεσμα όλης της προσπάθειας που έχουν κάνει οι φοιτητές μας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και δεν θα είχαμε άλλη επιλογή από τη διοργάνωση μιας ΜεγάληςΓιορτής προς τιμήν τους! Φέτος, στον πολυχώροπολιτισμού της Αθηναϊδας, η Γιορτή αυτή ήταν μεγαλειώδης! 114 απόφοιτοι μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς τους δημιούργησαν ένα ζεστό, χαρούμενο και άκρως συγκινητικό κλίμα.
 
Φέτος για πρώτη χρονιά, για να τιμήσουμε τους φοιτητές που διακρίθηκαν, το Κολλέγιο απένειμε Βραβεία Φοιτητικής Αριστείας. Όλοι οι φοιτητές είναι ξεχωριστοί για εμάς, καθώς μας τιμούν με την επιλογή τους και μας κάνουν περήφανους με τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά επιτεύγματά τους. Όμως, στο ICPS πέρα από τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές επιδόσεις, αναδεικνύουμε και προάγουμε την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των φοιτητών μας. Και καταφέραμε, με δυσκολία, να ξεχωρίσουμε κάποιες μέσα από τιςτόσες λαμπρές προσωπικότητες.
 
Ήταν μια επιθυμία τόσο του Ιούλιου όσο και της Πόλλυς Ιωσηφίδη, των ιδρυτών του Κολλεγίου, να τιμάμε τους ανθρώπους που ξεχώρισαν κατά τη φοίτησή τους. Έτσι, για άλλη μία φορά, δεν είχαμε άλλη επιλογή από να υλοποιήσουμε την επιθυμία των ανθρώπων που έβαλαν τις βάσεις για την ίδρυση του Κολλεγίου.
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συγγενείς και φίλους των σπουδαστών μας που τίμησανμε την παρουσία τους τις προσπάθειες που έκαναν τα παιδιά μας. Η παρουσία τουςέκανε τη Γιορτή της Αποφοίτησης μεγαλειώδη… πραγματικά!! 
Να ευχαριστήσουμε το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Κολλεγίου, τους εκπαιδευτές όλων των Τμημάτων, που στάθηκαν δίπλα στους σπουδαστές καθόλη τη διάρκεια των σπουδών τους και παραβρέθηκαν στην Αποφοίτηση για να τιμήσουν την ολοκλήρωση αυτού του ταξιδιού. 
 
Τέλος, ένα «ευχαριστούμε»στους φίλους του Κολλεγίου, τους επίτιμους καλεσμένους μας, που τίμησαν τους σπουδαστές αλλά και εμάς με την παρουσία τους.
Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους 114 αποφοίτους για το 2017!!!!!!!!
Μέχρι την επόμενη Μεγάλη Γιορτή…. Καλή Σταδιοδρομία σε όλους!!!
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας