Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS
(+30) 210 64 56 565

Η Ζωή στο ICPS

"Γέφυρες Απασχόλησης"

  • 25/04/2013
Τον Απρίλιο του 2013 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα "Γέφυρες Απασχόλησης", στο οποίο συμμετείχε το ICPS. Οι "Γέφυρες Απασχόλησης" εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – 2007-2013" και συγχρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Στόχος τους είναι η δημιουργία και η πιλοτική εφαρμογή ενός εξειδικευμένου μοντέλου υποστηριζόμενης απασχόλησης στο χώρο της ψυχικής υγείας, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ευνοϊκού θεσμικού περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που εμποδίζουν την ποιοτική και ποσοτική πρόσβαση των ατόμων με ψυχικές δυσκολίες στην αγορά εργασίας. 
 
Το ICPS, στο πλαίσιο του Προγράμματος παρείχε υποστηριζόμενη απασχόληση σε 3 άτομα με ψυχικές δυσκολίες. 
 
Τα αποτελέσματα του Έργου παρουσιάστηκαν στην Ημερίδα με τίτλο "Γέφυρες Απασχόλησης" που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου, στην αίθουσα αμφιθεάτρου του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ. 
 
Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας  συντάχθηκε και η Ιδρυτική Διακήρυξη του Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την  Ψυχική Υγεία, στο οποίο το ICPS είναι πλέον ιδρυτικό μέλος.
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας