Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS
(+30) 210 64 56 565

Η Ζωή στο ICPS

Το ICPS και οι «μικροί δημότες» του Περιστερίου!

  • 15/06/2016
Το Σάββατο 11 Ιουνίου, το ICPS συμμετείχε με έναν πρωτότυπο τρόπο στην Έκθεση Βιβλίου που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου στο Άλσος.
 
Η απόφοιτη του Μεταπτυχιακού Παιδοψυχολογίας, Αναστασία Κουτρουφίνη, η απόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής, Αλεξάνδρα Χατζησταύρου και η Αναστασία Πεχλιβανίδου, απόφοιτη και μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος Συμβουλευτικής,  έστησαν δύο ξεχωριστές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.
 
Οι μουσικοκινητικές δραστηριότητες και το βιωματικό εργαστήριο «Μαμά, αυτός είναι ο πολύχρωμος κόσμος μου» κινητοποίησαν παιδιά και γονείς. Έπαιξαν, χόρεψαν και ζωγράφισαν για να έρθουν πιο κοντά και να μοιραστούν όμορφα συναισθήματα!!! Η μικρή ομάδα γονέων που δημιουργήθηκε στο τέλος προβλημάτισε εποικοδομητικά τους γονείς ενώ άφησε χώρο για ελεύθερη έκφραση στα παιδιά!!
 
Ευχαριστούμε θερμά τις αποφοίτους μας για την παρουσία τους αλλά και το Δήμο Περιστερίου για την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία.
 
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας