Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS
(+30) 210 64 56 565

Τελευταία Νέα

Αποφοίτηση 2018: ο Δρ. Κορδούτης του Παντείου στην Αποφοίτηση

Ο Δρ. Παναγιώτης Κορδούτης, Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας των Διαπροσωπικών Σχέσεων και Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, παραβρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής στην Τελετή Αποφοίτησης του Κολλεγίου για το 2018 και τίμησε τους αποφοίτους των προγραμμάτων που προσφέρει το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS, σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Central Lancashire και του Strathclyde, αλλά και των επαγγελματικών προγραμμάτων που προσφέρει με φορείς και συλλόγους του εξωτερικού.
 
Ακόμα πιο σημαντική όμως υπήρξε η στιγμή που ο Δρ. Κορδούτης, απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους του Προπτυχιακού Προγράμματος, Bachelor στην Ψυχολογία του University of Central Lancashire, αναγνωρίζοντας τόσο την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τα έτη των σπουδών τους, αλλά και την εργασία που καταβάλλεται από το Κολλέγιο για προσφορά ποιοτικών σπουδών στην Ψυχολογία.
 
Μεταξύ άλλων, στην εναρκτήρια ομιλία του, προέτρεψε τους αποφοίτους να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και να διατηρήσουν την ταυτότητα τους, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα από τις σπουδές στο τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών.
 
Η παρουσία του Δρ. Κορδούτη στην Τελετή Αποφοίτησης του Κολλεγίου, εκφράζει την αλλαγή νοοτροπίας προς μία σφαιρικότερη αντιμετώπιση της εκπαίδευσης στην Ψυχολογία στην Ελλάδα. Εξάλλου, όπως και ο ίδιος τόνισε, η συνεισφορά του Κολλεγίου έχει υπάρξει σημαντική, μέσα από την ιδιαιτερότητα των προγραμμάτων που προσφέρει σε εφαρμογές της Ψυχολογίας. Η συνεισφορά αυτή έχει λειτουργήσει «συμπληρωματικά» στο κενό που συχνά παρουσιάζει η εκπαίδευση ως προς τις ψυχολογικές εφαρμογές στη χώρα μας. 
 
Ευχαριστούμε θερμά τον Δρ. Κορδούτη για την τιμή που έκανε στους αποφοίτους μας και στο Κολλέγιο.
 

 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας