Στέλλα Λειβάδη. Ph.D.,

Η Στέλλα είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε το Master και το Ph.D. της στην Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Άσκησης από το  University of Connecticut των ΗΠΑ.
Έχει διατελέσει επίκουρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ, στο Middle Tennessee State University και επισκέπτρια καθηγήτρια στο University of Miami και Florida International University. Συμμετείχε ως σύμβουλος σε ερευνητικά προγράμματα στο  University of Connecticut και ως υπεύθυνη ερευνητικού κέντρου στην Ιατρική Σχολή του University of Miami και του Nova Southeastern University. Διετέλεσε για 4 χρόνια ερευνητικός συνεργάτης στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Σπάρτη) καθώς και στo  ΤΕΙ Πειραιώς (Πρόγραμμα ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ).
Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία δίνοντας διαλέξεις σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ  καθώς και σε Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα τα οποία είναι σε συνεργασία με ξένα πανεπιστήμια.
Έχει επίσης εργαστεί ως project manager σε τρεις επιτροπές οργάνωσης Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων (ΑΘΗΝΑ 2004, LONDON 2012 & RIO 2016).
 
Βρίσκεστε εδώ: Το Κολλέγιο /