Ελένη Πέππα M.Sc.,

Η Ελένη ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στην Ψυχολογία, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (M.Sc.) στην Αναπτυξιακή Παιδοψυχολογία στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS σε συνεργασία με το Βρετανικό Κρατικό Πανεπιστήμιο του Central Lancashire. Παρακολούθησε πρόγραμμα ειδίκευσης στην Ομαδική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία “Λόγω Ψυχής”.
 
Ως αδειούχος ψυχολόγος εργάστηκε με παιδιά, εφήβους, γονείς, ζευγάρια και ενήλικες. Πιο συγκεκριμένα εργάστηκε στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα και στο Νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς", στο Τμήμα Εφήβων και Νέων . Επίσης συνεργάστηκε με ιδιωτικά κέντρα στήριξης παιδιού και οικογένειας. Τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάστηκε με το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο “Παιδικά Χωριά SOS”.
 
Διατηρεί από το 2010 το ιδιωτικό της γραφείο και είναι επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχό-εκπαίδευσης & θεραπείας "ΝΕΜΙΑ", που υποστηρίζει παιδιά, εφήβους, ενήλικες και στελεχώνεται από επιστημονική ομάδα όλων των ειδικοτήτων.
 

 

Βρίσκεστε εδώ: Το Κολλέγιο /