Τελετή Αποφοίτησης 2015

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015, η Τελετή Αποφοίτησης 2015 του Κολλεγίου και του ΚΕΔΙΒΙΜ2 του ICPS. Η παρουσία των φίλων, των συγγενών, αλλά και του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού που ήρθαν να τιμήσουν  τους αποφοίτους μας ήταν μεγάλη και η αίθουσα του Ιωνικού Κέντρου στην Πλάκα πλημμύρισε από χαμογελαστά και υπερήφανα πρόσωπα. 
 
Με την παρουσία τους μας τίμησαν προσκεκλημένοι διάφορων φορέων με τους οποίους συνεργάζεται το ICPS για την πρακτική άσκηση των φοιτητών του, καθηγητές Τμημάτων Ψυχολογίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων, αλλά και στελέχη του χώρου της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Την εναρκτήρια ομιλία της Τελετής πραγματοποίησε ο Δρ. Στυλιανός Αμαργιανάκης, Γενικός Διευθυντής του Γαλλικού Κολλεγίου Ελλάδος - IdEF, που εκπροσωπεί τη Νομική Σχολή της Σορβόννης στην Ελλάδα. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο θέμα των αναγνωρίσεων των πτυχίων και μεταπτυχιακών που προσφέρουν τα Κολλέγια στην Ελλάδα. Συγχρόνως παρότρυνε τους αποφοίτους να συνεχίσουν το δύσκολο δρόμο για την επαγγελματική τους καταξίωση.
 
Την Απονομή των Πτυχίων έκαναν:
 
Ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς, Γενικός Διευθυντής του ICPS, για το Τμήμα Ψυχολογίας και τους αποφοίτους των Μεταπτυχιακών Παιδοψυχολογίας και Ψυχολογία της Υγείας.
Η Δρ. Άννα-Μαρίνα Ιωσηφίδη, Διευθύντρια του ICPS για τη Διασφάλιση της Ποιότητας και Επόπτρια Εκπαιδευτών, για το Τμήμα Συμβουλευτικής και τους αποφοίτους του Μεταπτυχιακού και Διπλώματος Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής. 
Η Δρ. Μαρία Κεφαλοπούλου, Επόπτρια Εκπαιδευτών του Τμήματος Συμβουλευτικής και Εκπαιδεύτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του ICPS, για το ΚΕΔΙΒΙΜ2 και τους αποφοίτους του Τετραετούς Προγράμματος Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία.
 
Την Τελετή έκλεισε ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς, Γενικός Διευθυντής του Κολλεγίου. Με λόγια συγκινητικά, έκανε μνεία στους Ιδρυτές του ICPS, τίμησε το ακαδημαϊκό μας προσωπικό, μίλησε για τις σημαντικές εξελίξεις στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Κολλεγίου και έδωσε μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον των αποφοίτων μας.  
 
Μετά την ολοκλήρωση της Τελετής ακολούθησε Δεξίωση στον όμορφο χώρο του Ιωνικού Κέντρου που είναι γεμάτος από στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού. 
 
 
 
«Η θέληση και ο στόχος μας, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι να κάνουμε τους αποφοίτους μας επιτυχημένους επαγγελματίες. Για έναν τέτοιο στόχο σας καλούμε να συμπράξετε μαζί μας!
 
Σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚAΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!»
Κωνσταντίνος Παππάς
Γενικός Διευθυντής
 
Βρίσκεστε εδώ: Εκδηλώσεις /