Δελτίο Τύπου "Ημέρες Ψυχολογίας 2014"

Με  μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Τριημερίδα «Ημέρες Ψυχολογίας» στις 27-29 Ιουνίου 2014, που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS, καθιερώνοντας την συγκεκριμένη εκδήλωση ετήσιο γεγονός πλέον στο χώρο της Ψυχολογίας. Η Tριημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη σχολή Μωραΐτη, είχε φέτος τον χαρακτηριστικό τίτλο «Think Positive», καθώς στόχος της ήταν να βοηθήσει το κοινό στο να διαμορφώσει θετική στάση απέναντι στα καθημερινά ερεθίσματα και τις προκλήσεις και να δώσει εναλλακτικές και προοπτικές στους επαγγελματίες Ανθρωπιστικών Επσιτημών.

Αξιοσημείωτη ήταν η αυξημένη ανταπόκριση στη φετινή εκδήλωση. Εκτός από επαγγελματίες και σπουδαστές της Ψυχολογίας, της Εκπαίδευσης και των Κοινωνικών Επιστημών συμμετείχε και ευρύτερο κοινό, γεγονός που οφείλεται στο ότι τα θέματα ήταν ποικίλα και άπτονταν όλων των εκφάνσεων της ζωής: προσωπικής, οικογενειακής, κοινωνικής κι επαγγελματικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το διαδραστικό κομμάτι, όπου οι παρευρισκόμενοι πήραν μέρος σε βιωματικές ασκήσεις καθώς και η στρογγυλή τράπεζα, στην οποία εκπρόσωποι του χώρου των ΜΜΕ, της Ψυχολογίας και της Κοινωνιολογίας εξέφρασαν τις προσωπικές τους εμπειρίες και αντάλλαξαν απόψεις για τον τρόπο που τα ΜΜΕ επηρεάζουν τη στάση του κόσμου απέναντι στην κρίση. 
Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες και συνεργάτες της επιστημονικής Τριημερίδας και ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για την επόμενη χρονιά.

Το ICPS σκοπεύει στην διοργάνωση αντίστοιχης εκδήλωσης με ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο, μέσω καινοτόμων διαδικασιών και όντας αφοσιωμένο στο στόχο της ενημέρωσης και κυρίως στην ενεργοποίηση των μηχανισμών που θα οδηγήσουν τον καθένα από εμάς να διαχειριστεί πιο ευέλικτα τις καθημερινές καταστάσεις και να βελτιώσει το επίπεδο της ζωής του. 
 
Βρίσκεστε εδώ: Εκδηλώσεις /